logo

toolbar-booktoolbar-gavekort

facebook

Vipper & Bryn

side-vipper

Farvning af vipper 139,00 kr.
Farvning af bryn/inkl. retning 149,00 kr.
(med voks) 179,00 kr.
Farvning af vipper & bryn/inkl. retning med pincet 229,00 kr.
Farvning af vipper og bryn inkl ret med voks 249,00 kr.
Retning af bryn 99,00 kr.
Retning af bryn med voks 125,00 kr.

Eyelash Extensions

Slut med mascara og vippebukker! Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Vi benytter det populære intarnationale mærke BLINK til påsætning.

Proceduren: Først udvælges vipperne, du guides igennem de forskellige typer og der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære.Vi har forskellige curls, længder fra 6mm - 15mm, samt forskellige tykkelser. Under hele påsætningen ligger du på ryggen med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. En for en sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper. Som udgangspunkt benyttes den mest holdbare og fleksible lim tilgængelig på markedet, tilsat gummikomponenter så vipperne forbliver fleksible og bløde. Vi benytter som udgangspunkt den mest holdbare lim tilgængelig, men har forskellige typer i salonen. Limen er ISO 10993-5 godkendt og holder op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 2,5 uge. Efter 1,5 - 2 timer, hvor man ofte falder i søvn undervejs, kan du se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper mulig. For at beholde de smukke vipper anbefales en opfyldning ca. hver 3. uge. Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel, fjern aldrig selv dine extensions.

HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup fjerne nedsætte holdbarheden.

BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.

Nyt sæt 1099,00 kr.
Opfyldning 499,00 kr.
Aftagning 300,00 kr.

Permanent Vippebuk/Lash Lift

side-vipper3Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.

Glem alt om 'krøllede' og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk og få et Lash Lift istedet.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer
499,00 kr.

Inkl. Farvning af vipper
599,00 kr.

  • china-glaze
  • decleor
  • dermaroller
  • kalahari
  • maybritte-krewald
  • nimue
  • phyris
  • silkpeel
  • stagecolor
  • youngblood