logo

toolbar-booktoolbar-gavekort

facebook

Kropsbehandlinger

Decleor Red Island kropspeeling med massage

Oplev en kropspeeling bestående af frugtpulver og krydderier (argan, abrikoser, appelsin, ingefær & kanel), aromaterapeutiske olier (vindrue, abrikos, oliven & solsikke og plantessens (ingefær & peber) som tilsammen gør huden silkeblød og smuk. Derefter følger en skøn afslappende kropsmassage
60 min. 699,00 kr.

"Dybderensende rygbehandling"

side-mudderRenser tilstoppede porer og reducerer udbrud.
Dobbelt afrensning, enzym peeling, frugtsyre, dybderens, afsluttende maske og creme
55 min. 439,00 kr.

For optimalt resultat anbefales kur forløb med 4-6 behandlinger over 4-6 uger

4 behandlinger 1596,00 kr.
6 behandlinger 2214,00 kr.

Meget mere end bare mudder

Efter bare et år står DesignerMudder på hylderne i landets bedste spa'er, wellnesscentre og skønhedsklinikker. Hemmeligheden er synligt sundere hud, kritiske testpersoner og rene organiske ingredienser, der er over 30.000 år gamle. Og nu er der også solbær i mudderet.

Glattere, fastere hud, færre synlige rynker og en særlig oplevelse af velvære, der breder sig i hele kroppen. Som det første danske firma producerer Designermudder skræddersyede muddermasker til både spa og hjemmebrug. DesignerMudder er producenten bag holistiske, naturlige og lækre hudpleje og skønhedsprodukter. Produkterne er lavet af 100% naturlige råvarer, produceret på egen dansk fabrik, hvor moral og etik er i højsædet. Kvaliteter som overvejende økologisk og bæredygtigt, paraben- og duftfri gør DesignerMudder til et bevidst valg for mange som på en sund og naturlig måde vil pleje hud, krop og sjæl.

Seamoss Luksus Kropsindpakning

Behandlingen består af en forkælende peeling i havalgescrub med olier fra advocado og macademianødder fra top til tå, samt en indpakning i Brownclay muddermaske som er rig på E-vitamin og mineraler som øger hudens elasticitet og virker opstrammende. Herefter en lækker afslappende massage i æteriske olier. Huden bliver opstrammet, udglattet og superblød samt opnår en fantastisk glød, du bliver afslappet og ser frisk og sund ud- klar til at erobre verden
70 min. 749,00 kr.

SilkyGel Enzym Krop & Ansigt.

Behandlingen består af en lækker enzympeeling med grapefrugt og orangeekstrakt, A, E, F samt B5 vitamin som virker peelende og dybderensende samtidig med at den booster hudens fugtighedsbalance. Hele kroppen indsmøres i peelingen og imens du hviler får du en afstressende ansigtsmassage. Herefter påføres masken i ansigtet og du fåer en lækker og afslappende kropsmassage i æteriske olier så huden fremstår klar og med en sund glød. En lækker fugtighedsbooster som du din krop vil elske.
60 min. 799,00 kr. (55 min. behandlingstid)

  • china-glaze
  • decleor
  • dermaroller
  • kalahari
  • maybritte-krewald
  • nimue
  • phyris
  • silkpeel
  • stagecolor
  • youngblood