logo

toolbar-booktoolbar-gavekort

facebook

Ansigtsbehandlinger

top-ansigt

Decleor aroma massage

Ansigtsbehandling Aroma Massage Behagelig afspændende massage til ansigt, skuldre og ryg, der inkludere rakupressur og shiatzu massage. Med brug af Decléors unikke, dybdevirkende og effektive 100% plantearomatiske aromaessencer og balmer tilpasset din hudtype. Afstressende og stimulerende for vævet.
30 min. 399,00kr


Ansigtsbehandling Decleor Classic

Hudanalyse, afrensning, mild peeling, dybderens. Vævsopstrammende massage af ansigt, skulder og nakke med aromatisk balsam. Plejende maske, og speciel øjenmaske. Afsluttes med dagcreme, øjencreme og halsgele.
60 min. 529,00kr


Ansigtsbehandling Decleor Frugtsyre

Hudanalyse, afrensning, plantearomatisk dybderens, frugtsyre pensling, aromaessence samt vævsopstrammende massage af ansigt skulder og nakke i Decleors aromatiske balsam. Afsluttes med Creme efter hudtype. Behandlingen er især velegnet når årstiderne skifter for at fremme gløden og cellefornyelsen i huden
60 min. 589,00 kr

Ansigtsbehandling Decleor Luxus

Behandlingen til dig der er kræsen, og vil gøre noget ekstra for dig selv og din hud. Kort afstressende rygmassage med 100% naturlig aroma-terapi olie.Hudanalyse, dobbelt afrensning, mild peeling.Aromaessence efter hudens behov, plantearomatisk dybderens, akkupressur, drænage ogVævsopstrammende massage af ansigt, skulder og nakke med aromatisk balsam. Dybdevirkende aromatisk maske, øjen og læbemaske. Afsluttes med kurdråber, dagcreme, øjencreme og halsgele.
80 min. 699,00kr

Inkl. Specielmaske tilpasset hudtype
769,00kr


Ansigtsbehandling Decleor Radiance

Det er en total velvære behandling hvor der bliver brugt de helt nye produkter fra Decleors Radiance serie. Denne serie giver fornyet glød og glans til aller hudtyper og er en perfekt booster til huden inden det grå efterår kommer. Behandlingen kombinerer dybdevirkende aromatiske planteessencer, frugtekstrakter, mineraler og vitaminer, som hurtigt giver huden ny friskhed, glans og glød. Den modvirker skader på hudbarrieren, virker rensende og bakterie regulerende, stimolerer blodcirkulationen og hindrer fugttab og sensivitet, som mange lider af efter sommeren.

Behandlingen består af :

 • Afrensning med milde effektive renseprodukter
 • dybdevirkende plantepeeling med bla. jojobakugler, figengele og plantemikrofibre.
 • Aromessence påføres efter hudtype
 • Essentiel ansigtsmassage med 100% naturlig ansigtsbalsam efter hudtype.
 • Radiance serum påføres samt nærende speciel aromaplastiemaske med gaze.
 • Imens man ligger med maske får man en let massage af arme, hænder og fingre.
 • Derefter påføres radiance dagcreme og øjencreme.

45 min. 579,00 kr.


Teen-Age ansigtsbehandling (til 19 år)

Hudanalyse, samt dobbelt afrensning, enzym peeling fjerner de døde hudceller og grundig dybderens. Herefter maske og afsluttende creme. frugtsyre kan tilkøbes til behandlingen
I Behandlingen tager vi en snak om hvad der kan gøres via kost og plejeprodukter for at forbedre huden.

389,00 kr. og +50,00 kr. i tillæg for frugtsyre.


Kalahari

Kalahari Signature Facial Treatment-ren forkælelse med omtanke for miljøet.
Hvert produkt indeholder en rigdom af rene, naturlige planteolier fra Kalahari Ørkenen. Der er langvarige overvejelser bag brugen af naturligt høstede botaniske ingredienser, og der er taget hensyn til ørkenens sårbare økosystemer. Der er udelukkende anvendt velrenommerede PhytoTrade organisationer og certificerede vedvarende kilder i produktionen af både ingredienser og emballage. Alt emballage er derfor 100 % genbrugeligt, og det anvendte papir er genbrugspapir. Disse miljømæssige overvejelser, sammenkoblet med brugen af ingredienser som udelukkende stammer fra Kalahariområdet, gør Kalahari til en banebrydende serie – og den første som indkapsler det autentiske Afrika på denne enestående måde.

Behandlingen består af:

 • Hudanalyse
 • Skøn renseritual i 3 min, 8 min peeling i varm enzympeeling, massage af ansigt,
 • hals/nakke og decolte i lun massagebalm, Plejende souffle maske, let håndmassage,
 • Afsluttende creme og Facial mist.

Lux 70 min. 679,00 kr.

55 min. 549,00 kr. (uden massage)


Nimue

Ansigtsbehandling Nimue frugtsyrebehandling
Oplev en behandling i særklasse med utrolige resultater!Er din hud miljøskadet, hyperpigmenteret, acneplaget eller ujævn og rynket,så vil denne behandling puste nyt liv og vitalitet i din hud.Individuel behandling sammensættes.Ansigtsbehandling , med frugtsyre, enzym peeling, og specielmaske.
Dybderensende 60 min. 549,00kr.


Ansigtsbehandling Opstrammende/regenerende inkl. massage.

75 min. 679,00 kr (tillæg for collagenmaske 80,00 kr.)

For optimalt resultat anbefales kur forløb med 4-6 behandlinger over 4-6 uger. Ved kurforløb gives 20% rabat


Nimue Advance peel

Disse 2 specialbehandlinger fra nimue, giver fantastiske resultater og er til dig der har en krævende hud.

Acne behandling Penta Salaic

Behandlingen er til dig der lider af Acne. Huden renses og peeles med en speciel tetra enzymatisk eksfoliering , hvor 4 enzymer effektivt eksfolierer huden og fjerner døde og ophobede hudceller. Herefter peeles huden under damp med en speciel peeling bestående af 5 forskellige syrer samt en kombination af behandlende ingredienser. Dette giver en effektiv af acne og acne tilbøjelighed.
60 min. 799,00 kr.

Light & Bright Bio-Lacto

Behandlingen er til dig der lider af hyperpigmentering. Huden renses og peeles effektivt med en tetra ensymatisk eksfoliering, hvor 4 enzymer effekt fjerner døde og ophobede hudceller. Herfter peeles huden under damp med en kombination af forskellige syrer og behandlende ingredienser, der effektiv bearbejde hyperpigmenteringen.
60 min. 799,00 kr.


Opstrammende øjenbehandling

Collagen anti-age behandling til det sarte øjenparti.Utrolig lækker behandling, der afhjælper hævede øjne og virker opstrammende og udglattende.Afrensning, opkvikkende massage, collagen eye-film samt afsluttende øjencreme
30 min. 289,00kr.

inkl. Farvning af vipper og bryn, samt retning
349,00kr.


Phyris Quick Facial

Lækker dybderensende behandling, der renser grundigt op og giver fornyet fugt. Hudanalyse, afrensning, Peelende/dybderensende maske, dybderens, plejende fugtmaske. Afsluttes med dagcreme og øjencreme.
45 min. 479,00kr.


Phyris Classic Facial

Lækker plejende behandling tilpasset hudtype og giver fornyet fugt samt glød. Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens, massage af ansigt, nakke og skuldre i opstrammende serum, maske efter hudtype, thermasomi massage. Afsluttes med dagcrem eog øjencreme.
60 min. 549,00kr.

Inkl. dybdevirkende Caviar/Lavacoral serum
589,00 kr.


Phyris Cocoon Deluxe Facial

Behandlingen til dig der vil prøve noget helt nyt, og vil gøre noget ekstra for dig selv og din hud. Hudanalyse, dobbelt afrensning, mild peeling. Vævsopstrammende massage af ansigt, skulder og nakke i dybdevirkende serum efter hudtype. Caviar, Q10 eller Lava Coral serum, indesluttes i den helt unikke Cocoon maske der får de aktive virkestoffer til at trænge dybere ind i huden. Cocoon massage, dagcreme, krystalmassage i somigel, Afsluttes med dagcreme øjencreme og halsgele.
70 min. 679,00kr.

 • china-glaze
 • decleor
 • dermaroller
 • kalahari
 • maybritte-krewald
 • nimue
 • phyris
 • silkpeel
 • stagecolor
 • youngblood